C.E. UNIÓ CORAL SANT FELIU. Nom activitat

C.E. UNIÓ CORAL SANT FELIU

Billar La Unió Coral

Fa mes de 50 anys que es juga a billar a la nostre Entitat; i sempre ha estat un racó més on passar unes hores entretinguts.

El dia 9 de Gener de 2008 es va constituir legalment la Secció de Billar Unió Coral, quedant inscrita al Registre d´associacions, i a la Federació Catalana de Billar.

Això ha representat una gran empenta per fomentar aquesta activitat, ja que ha activat les hores de joc, la inscripció de nous socis, i que molts dels socis que jugaven per passar l´estona ara ho fan per millorar les seves qualitats billaristiques.

Hem format dos equips de 7 persones cada un per jugar la LLIGA CATALANA INTER CLUBS, i també hem participat en OPENS DE CATALUNYA de diferents modalitats (Lliure , Banda, Tres Bandes ), que per ser el primer any semblen uns bons resultats:

· Open Catalunya Modalitat llire 6ª Categoria

Campió : Sr. Bartolome Rojano

3er Classificat : Sr. Cipriano Becerra

· Open Catalunya 3 Bandes 5è Categoria

5è Classificat : Sr. Carles Pérez

· Open Catalunya 3 Bandes 4ª Categoria

6è Classificat : Sr. Joan Carles Fontanet

· Open Catalunya 3 Bandes 3ª Categoria

Campió : Sr. Rafael Soto

Aprofitem aquestes quatre ratlles per agrair a dos dels socis, Sr. Alberto Correa i Cipriano Becerra, que altruistament han ensenyat els seus coneixements billaristics a traves d´hores de classe.

Tant mateix des d´aquí vull donar les gràcies al President de la nostra entitat Sr. Toni Sanchez , així com a tota la Junta directiva per donar-nos tot el suport possible per que aquesta secció segueixi endavant.

Billar La Unió Coral

Josep Agulló Taboas